Vattenparker Blizzard Beach & Typhoon Lagoon

Blizzard Beach

Slappna av året runt i denna 66 tunnland stora vattenpark, byggd kring den mytiska berättelsen om en engångsskidort som smälte till lugnande, varmt vatten – vilket skapar den perfekta vatten lekplatsen.

Swisha ner  för de slaskiga sluttningarna nerför Mount Gushmore på en av världens högsta och snabbaste fritt fall vattenrutschbanor. Flyt ner i en lugn flod och sola på en vit sandstrand. Barn under 122 cm höjd kan till och med plaska runt i sitt eget vattenlekområde med snöslott fontän och barnanpassade vattenrutschbanor.

Typhoon Lagoon


Njut av kul med hela familjen under Floridas sol i denna 56 tunnland stora vattenpark. En räkfiskebåt ligger högst upp på Mt. Mayday, som om den rasande stormen som skapade denna lagun faktiskt har hänt på rktigt!

Artiklar

Crush ‘n’ Gusher

Gå in i en övergiven fruktbearbetningsanläggning och förbered dig på en spännande ”vattenkonster”-tur längs en 125 m lång rörbana.Hitta en

Läs mer »

Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Attraktioner

Butiker restauranger, hotell

Videos