Magic Kingdom

Un

Senaste artiklar

Jungle Cruise

Jungle Cruise Jungle Cruise på Magic Kingdom tar dig med på en 10-minuters rundtur på fyra kontinenter. Den tidiga versionen

Läs mer »
Magic Kingdom Parade

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor

Läs mer »

Information

Magic Kingdom är uppdelat i sex distinkta områden (lands), arrangerade som ekrar på ett hjul, vilka alla möts vid änden av huvudgatan Main Street, U.S.A. precis framför slottet Cinderella Castle. De sex landen består av Main Street, U.S.A., Tomorrowland, Fantasyland, Frontierland, Liberty Square och Adventureland. Varje land har sitt eget tema och Disney är mycket noga med att upprätthålla respektive lands tema. Ett stort nätverk av underjordiska tunnlar (Utilidors) förbinder de olika delarna av Magic Kingdom, vilket förhindrar gästerna från att se någon av det nödvändiga arbetet bakom kulisserna och förhindrar att castmembers från ett land måste gå igenom ett annat för att nå dit den ska. 

Magiska kungariket innehåller några riktigt banbrytande attraktioner som inte bör missas beroende på vilken åldersgrupp du hamnar i.  Splash Mountain är ett bra exempel. Det är inte ovanligt att se tre generationer av familjemedlemmar åka tillsammans. Andra favoriter som Seven Dwarfs Mine Train, Jungle Cruise, Pirates of the Caribbean och Haunted Mansion tilltalar också en bred målgrupp. 

Space Mountain är fortfarande en av de bästa attraktionerna i Magic Kingdom. Denna klassiska Disney-attraktion sänder iväg gästerna på en berg-och dalbana genom rymden, synkroniserat med ett ljudspår som innehåller musik, ljudet av förbipasserande rymdskepp och asteroider som zippar förbi.

Mest spektakulära av alla Disneys parker är paraderna och fyrverkerierna som visas på Magic Kingdom. Framför allt det senaste fyrverkeriet “Happily Ever After”. 
 Magic Kingdom kan vara riktigt utmanande för dem som vill uppleva “magin” och inte stå i kö 90 minuter vid varje attraktion. Som många besökare har lärt sig genom åren är förmodligen en bra plan det viktigaste verktyget du kan använda för att få ut det mesta av din semester, speciellt om du planerar att besöka Magic Kingdom under högsäsong.

Attraktioner

Main Street U.S,A,
Adventureland
Frontierland
Liberty Square
Fantasyland
Tomorrowland

Butiker, restauranger & annat

Main Street U.S,A,
Adventureland
Frontierland
Liberty Square
Fantasyland
Tomorrowland

Videos