Hollywood Tower Hotel – Tower of Terror

Nästa stopp: Den femte dimensionen
Stig obehagligt in i det ökända Hollywood Tower Hotel och hitta en dammig lobby fryst i tid. Även den dämpade hotellpersonalen verkar konstigt ur en annan era.
Plötsligt växer en tv-apparat till liv och Rod Serling välkomnar dig på en resa in i Twilight Zone. Han avslöjar att en dyster halloweenkväll 1939, några hotellmäklare, reste hissen när en våldsam storm stormade byggnaden … och de sågs aldrig igen. Hotellet stängde och har stått tomt sedan dess.
Går upp?
Gå in i den ojämna, hissstil, lyfta in dig själv och förbered dig på att upptäcka vad som ligger utanför det mörkaste hörnet av din fantasi.
Skrik i skräck när du plötsligt drivs upp och ner på den övergivna axeln – oväntat tappar och reser – när du hör ljudet av kablar som knäpper och metall som klänger sig över huvudet.

Dela:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Liknande artiklar
Treasure Island Beach

Treasure Island Beach Treasure Island, Florida fick sitt namn från en tidig hotellägare som begravde och sedan “upptäckte” ett par träkistor på stranden. Hotellägaren hävdade att kistorna var fyllda med

Läs mer »
Fort Lauderdale Beach
Fort Lauderdale beach

Staden Fort Lauderdale har mer än 11 km av glittrande stränder som erbjuder besökare främsta möjligheterna till rekreation, avkoppling och njutning. Stadens prisbelönta vågmur och den karakteristiska strandpromenaden lyfter fram

Läs mer »